top of page

Zamilujte si výrobky od Weledy, ocení to nejenom vaše zuby...

Aktualizováno: 13. 11. 2022


WELEDA PEČUJE O POKOŽKU ZEMĚ …

Biodiverzita půdy je klíčem k prosperujícím ekosystémům, bez nichž nemůžeme čelit přírodním krizím, jako je změna klimatu, zahlcení vod mikroplasty, znehodnocení půdy či znečištění. Společnost Weleda se o zdraví půdy vášnivě zajímá, proto při výrobě svých produktů respektuje půdní biodiverzitu.

Základem pečujících produktů a léčiv od Weledy jsou zdravé rostliny, které společnost pěstuje ve svých 8 zahradách po celém světě. Díky biodynamickému hospodaření, jehož princip vymyslel zakladatel Weledy Rudolf Steiner už v roce 1924, vytvořila značka ze svých zahrad odolné a rozmanité ekosystémy, které si dokážou samy poradit s horkem, deštěm i suchem. Díky čistě přírodním zemědělským metodám je půda zdravá, silná a úrodná. Zahradníci zde také kompostují všechen zahradní odpad, ze kterého se za rok stane cenné hnojivo pro rostliny

NATURE

Přírodní kosmetika není vždy přírodní kosmetika. NATRUE je první mezinárodně uznávaná pečeť kvality pro ekologickou a přírodní kosmetiku. Všechny výrobky s označením NATRUE zaručují nejvyšší standardy.

B - Corp

B Corp je zkratka anglického výrazu „Benefit Corporation“ a tato certifikace dokazuje, že má současná společnost silné závazky a výsledky v oblasti sociálních i ekologických standardů. Vydává ji nezisková organizace B Lab. Je důležité si uvědomit, že certifikovány nejsou výrobky, ale činnost a celkový přístup společnosti. Důraz je kladen na sociální přidanou hodnotu a ekologickou udržitelnost, nikoli na maximalizaci zisku za každou cenu. Jinými slovy, jde o životní prostředí, biologickou rozmanitost, ochranu druhů, lidská práva a ochranu klimatu, zaměstnanců i zákazníků. B Lab tomu říká „podnikání jako poselství společného dobra“. Celosvětové hnutí B Corp vzniklo v USA a jeho cílem je učinit naši planetu lepším místem.


TZ_SES_partneri_final
.pdf
Download PDF • 6.34MB





52 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page